PREVENTIVOM DO ZDRAVLJA: Savesni Somborci imaju savet za borbu protiv korona virusa (ANKETA)
Foto: Promo

PREVENTIVOM DO ZDRAVLJA: Savesni Somborci imaju savet za borbu protiv korona virusa (ANKETA)

Srbija -

Prevencija je osnovni uslov koji treba ispoštovati kako se ne bismo zarazili korona virusom. Stručnjaci savetuju pojačanu higijenu ruku, izbegavanje kontakta sa većim brojem ljudi, kao i odstojanje od drugih. Upravo ovo su mere kojih se Somborci najviše pridržavaju.

Uvođenje vanrednog stanja u Republici Srbiji potpuno je promenilo sliku gradova i opština u našoj zemlji. Tek nakon što je uveden niz novih, rigoroznijih mera, stanovnici Srbije počeli su ozbiljnije shvatati borbu protiv korona virusa.

Stručnjaci kažu da su sve preventivne mere usporile širenje epidemije, ali to samo treba da nam bude podstrek da nastavimo da se pridržavamo svega onoga što će zaštiti nas i naše bližnje.

Kada je Sombor u pitanju, nadležne službe preduzele su sve mere kako bi zaštitili svoje sugrađane. Iako je najbolje slušati stručna lica, mediji, rodbina, komšije, poznanici, kao i mnogi drugi, svakodnevno nas zatrpavaju informacijama o merama prevencije. Saznajte na koji način se Somborci bore protiv korona virusa.

1 / 7 Foto: Promo

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track