NEGATIVNI BRISEVI DVOJICE MUŠKARACA: U Kraljevu nema zaraženih korona virusom
Foto: Kurir/J.S.

Ohrabrujuće

NEGATIVNI BRISEVI DVOJICE MUŠKARACA: U Kraljevu nema zaraženih korona virusom

Srbija -

To su posledice nekih drugih bolesti i za sada nema potvrđenih slučajeva virusa korona u Kraljevu, rekao je Vukman Rakočević, zamenik gradonačelnika Kraljeva

Brisevi dvojice Kraljevčana koji su juče poslati u Institut Torlak u utorak veče pokazali su da su oba pacijenta negativna na korona virus, tako da u Kraljevu i dalje nema inficiranih ovom bolešću.

Prema informacijama iz Zavoda za javno zdravlje u Kraljevu, jedan pacijent je u teškom stanju zbog toga što ima komplikovanu kliničku sliku, dijabetes, na dijalizi je.

On je testiran zato što je ispunjavao kriterijume definicije slučaja. Drugi pacijent, koji je je u boljem opštem stanju, takođe je negativan na koronavirus.

- To su posledice nekih drugih bolesti i za sada nema potvrđenih slučajeva virusa korona u Kraljevu, rekao je novinarima Vukman Rakočević, zamenik gradonačelnika Kraljeva i dodao da od utorka, osim pripadnika Žandarmerije i policije, Opštu bolnicu "Studenica“, Dom zdravlja u Kraljevu, kao i Gerontoloski centar u Mataruškoj banji čuvaju i pripadnici Vojske Srbije.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track