Najnovije vesti

BOLNICA U PANČEVU PRIMA HITNE SLUČAJEVE: Apel građanima da za druge intervencije čekaju prestanak vanrednog stanja
Foto: Pančevu treba

BOLNICA U PANČEVU PRIMA HITNE SLUČAJEVE: Apel građanima da za druge intervencije čekaju prestanak vanrednog stanja

Srbija
12:01h

U Opštoj bolnici u Pančevu leče se građani s cele teritorije Južnog Banata. U vreme vanrednog stanja lekari u Bolnici pružaju građanima samo hitnu i neodložnu medicinsku pomoć.

foto: Pančevu treba

Iz ove zdravstvene ustanove apeluju na građane da sa svim ostalim intervencijama sačekaju dok ne prođe vanredno stanje, jer je to i u njihovom interesu.

Dr Slobodan Ovuka, direktor Opšte bolnice u Pančevu kaže da ova zdravstvena ustanova u skladu s aktuelnom epidemiološkom situacijom u Srbiji radi u režimu pružanja hitne i neodložne medicinske pomoći.

- Sve ono što ljudima treba, što ne može da čeka, naravno da smo za njih tu 24 sata. Svakako, glavna poruka građanima je da je bolje da ostanu kod kuće, da će dobiti telefonom adekvatan savet ako im zatreba. Naravno, ne možemo mi da utičemo na dešavanja kao što su traume ili infarkti. Za sve to što je hitno, mi smo tu 24 sata - rekao je dr Slobodan Ovuka.

foto: Pančevu treba

Na sajtu Opšte bolnice Pančevo objavljen je spisak telefona pojedinih službi putem kojih građani mogu dobiti adekvatne savete.

foto: Pančevu treba

(Kurir.rs/@pancevutreba) Foto: Pančevu treba

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...