DRAMA U KC KRAGUJEVAC ZA VREME POLICIJSKOG ČASA: Muškarac napao lekare i medicinske sestre nakon smrti majke
Foto: Nebojša Mandić

istraga je u toku

DRAMA U KC KRAGUJEVAC ZA VREME POLICIJSKOG ČASA: Muškarac napao lekare i medicinske sestre nakon smrti majke

Srbija -

Tokom proteklog policijskog časa, sinoć se u kragujevačkom Kliničkom centru dogodio incident kada je muškarac star 45 godina, zbog smrti svoje majke, u besu nasrnuo na lekare i polomio staklo na ormariću gde se nalazi aparat za gašenje požara.

Kako se saznaje od nadležnih u ovoj zdravstvenoj ustanovi koja brine o zdravlju mnogobrojnih stanovnika centralne Srbije, „sve se dogodilo u Urgentnom centru, kada je starija žena preminula i pored nastojanja lekara da joj spasu život“.

- On je takođe naš pacijent, dolazi svaki dan po terapiju. Bio je u pratnji majke koja je hitno dovežena u Urgentni centar. Pokušana je reanimacija, ali pacijentkinja je preminula. Na tu vest on je počeo da preti i lupa oko sebe - kaže izvor iz KC Kragujevac.

Preminula žena nije bila COVID19 pacijent, a o ovom događaju je obaveštena Policijska uprava koja će preduzeti dalje mere protiv izgrednika.

Policijski čas u Srbiji je protekao relativno mirno, procesuirano je oko 150 ljudi zbog kršenja zabrane kretanja i dogodila su se dva "incidenta".

(Kurir.rs/Blic)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track