ZAVIČAJU OD SRCA: Udruženje Prijepoljaca u Beogradu uručilo 300 paketa najugroženijima (FOTO)
Foto: Kurir

Humano

ZAVIČAJU OD SRCA: Udruženje Prijepoljaca u Beogradu uručilo 300 paketa najugroženijima (FOTO)

Srbija -

U volonterski centar stiže i oprema za Zdravstveni centar Prijepolje koja će sutra biti predata direktoru zdravstvenog centra

U okviru akcije "Zavičaju od srca" danas je Udruženje Prijepoljaca u Beogradu u volonterski centar u Prijepolju u hotelu Mileševa isporučilo drugu turu humanitarne pomoći najugroženijima.

foto: Kurir

Uručeno je 300 paketa sa osnovnim životnim namirnicama.

Članovi upravnog odbora Udruženja Filip Gačević i Novica Steljić predali su pakete predstavnicima Islamske zajednice Prijepolja, Kola srpskih sestara Srpske pravoslavne crkve i predstavnicima Crvenog krsta Prijepolja kako bi pakete podelili onima kojima su najpotrebniji.

foto: Kurir

U toku dana u volonterski centar stiže i oprema za Zdravstveni centar Prijepolje koja će sutra biti predata direktoru zdravstvenog centra.

foto: Kurir

- Zahvaljujemo se svim našim članovima i donatorima koji su uplatama clanarina i donacija pomogli da se i ova akcija uspesno realiziuje.

Pozivamo i dalje Prijepoljce koji žive u Beogradu, kao i sve druge Prijepoljce da se učlane u Udruzenje i podrže buduće akcije udruženja - navedeno je u saopštenju udruženja.

foto: Kurir

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track