KRISTIJAN PO IZLASKU S ROBIJE NE PRESTAJE DA ŠOKIRA Posle hapšenja u Kraljevu oglasio se na FB! Juče sam se igrao i eto
Foto: Facebook Printscreen, Kristijan Kiki Golubović

golubović pratioce na Fejsbuku danas ostavio u potpunoj neverici

KRISTIJAN PO IZLASKU S ROBIJE NE PRESTAJE DA ŠOKIRA Posle hapšenja u Kraljevu oglasio se na FB! Juče sam se igrao i eto

Srbija -

BEOGRAD - Kristijan Kiki Golubović, koji je po izlasku iz zatvora „Zabela“ u Požarevcu, ponovo uhapšen zbog vožnje automobila bez vozačke dozvole i optužbe da je konzumirao opijate, danas je svoje verne pratioce na Fejsbuku ostavio u potpunoj neverici.

Mnogi ne znaju da je Golubović, kog je sudbina odvela na nekakav drugačiji put, mogao da postane vrstan umetnik i slikar jer je izuzetno talentovan.

On se danas na Veliku subotu, na Fejsbuku, oglasio porukom i fotografijama na kojima se vide jaja koja je oslikao uoči sutrašnjeg Vaskrsa.

- Juče sam s igrao i eto - poručio je Kristijan kojem talenat za slikanje niko ne može da ospori.

Podsetimo, on je posle jučerašnjeg hapšenja u Kraljevu pušten iz pritvora posle 12 sati, a onda je otišao kući da provede praznike sa suprugom i ćerkom.

"Evo me kod kuće sa ženom i detetom. Sada sam za Uskrs sam sa njima. Malo sam stavio ćerku u krevetac, pa ćemo da ofarbamo jaja. Ćerkica ima pet godina, luče moje. Slatka je i kao Kiki je jaka. Fantastična je! Ceo dan sam sa njom, Dvadeset puta sam se kupao i preznojavao igrajući se sa njom", ispričao je Kristijan.

(Kurir.rs/Facebook)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track