LEPA VEST IZ KRALJEVA: Nema novoobolelih od korone, 15 prekršilo policijski čas
Foto: J.S.

ukupno 26 potvrđenih slučajeva zaraze

LEPA VEST IZ KRALJEVA: Nema novoobolelih od korone, 15 prekršilo policijski čas

Srbija -

Epidemiološka situacija u Kraljevu je neizmenjena u odnosu na prethodni dan, a s obzirom da su svih 61 jučerašnjih uzoraka negativni na Kovid-19, na teritoriji grada Kraljeva i dalje ima ukupno 26 potvrđenih slučajeva zaraze koronavirusom.

- Danas se na testiranje u kraljevački Veterinarski specijalistički institut šalje 42 uzorka iz Kraljeva, a rezultati se očekuju u toku sutrašnjeg dana. Zabrana kretanja na teritoriji grada Kraljeva tokom jučerašnjeg dana je protekla bez problema. Protiv jedne osobe podneta je prekršajna prijava zbog kršenja zabrane kretanja, dok nije bilo slučajeva kršenja mere samoizolacije, saopštio je u utorak Štab za vanredne situacije Grada Kraljeva.

Kako se navodi u saopštenju, kada se posmatra celokupan period zabrane kretanja, koji je započeo od petka u 17 časova i trajao do utorka u 5 časova (ukupno 84 časa zabrane kretanja), 15 osoba je prekršilo zabranu kretanja i protiv istih je podneta odgovarajuća prekršajna prijava.

- U istom periodu, nije bilo zabeleženih slučajeva kršenja mera samoizolacije, kaže se, između ostalog, u saopštenju Štaba za vanredne situacije Grada Kraljeva.

(Kurir.rs/J. S.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track