JKP „Parking-servis“-Niš poziva vlasnike vozila koja su bila nepropisno parkirana da ih preuzmu
Foto: Promo

JKP „Parking-servis“-Niš poziva vlasnike vozila koja su bila nepropisno parkirana da ih preuzmu

Srbija -

JKP Paking servis Niš uputilo je javni poziv vlasnicima vozila koja su uklonjena sa površina javnih namena da dođu I preuzmu svoja vozila. Ukoliko to ne urade do naznačenog roka, smatraće se da je vozilo napušteno.

Vozila su uklonjena u skladu sa zakonom i odlukama Grada Niša, angažovanjem tehničkih sredstava preduzeća i po nalogu nadležnih organa i koja su smeštena na adresi Bulevar Svetog cara Konstantina b.b. u Nišu. Ukoliko se na spisku nalazi vozilo čiji ste vlasnik ili korisnik po ovlašćenju o upravljanju i raspolaganju vozilom, isto možete pogledati radnim danima od 09 do 14 časova najkasnije do 15.05.2020. godine, i preuzeti po prethodno izmirenim troškovima koje je Preduzeće imalo ovim povodom. U protivnom, po isteku navedenog roka, nepreuzeta vozila će se smatrati napuštenim i Preduzeće stiče pravo prodaje vozila, a u cilju namirenja troškova postupka, odnošenja, ležarine i drugih dospelih troškova – navodi se u saopštenju ovog preduzeća.

Takođe, sve informacije o ovim vozilima vlasnici mogu dobiti telefonom 018/217-111 svakog radnog dana od 09 do 14 časova, dok spiisak vozila možete pogledati na sajtu preduzeća www.nisparking.rs.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track