SVE BOLJA SLIKA: Potvrđen još jedan slučaj korona virusa u Kraljevu
Foto: Rina

PREVOZ RADI

SVE BOLJA SLIKA: Potvrđen još jedan slučaj korona virusa u Kraljevu

Srbija -

Štab za vanredne situacije Grada Kraljeva saopštio je u petak da je u ovom gradu potvrđen još jedan slučaj zaraze virusom Covid-19, čime je broj obolelih od koronavirusa porastao na 44.

"Od početka epidemije, testirana je ukupno 1.291 osoba na teritoriji grada Kraljeva, od kojih je zaraženo 3,30 odsto. Danas se na testiranje u kraljevački Veterinarski specijalistički institut šalje 110 novih uzoraka", stoji u ovom saopštenju.

Štab je doneo zaključak kojim se, u skladu sa merama Vlade Republike Srbije i instrukcijama Kriznog štaba za suzbijanje zarazne bolesti Covid-19, upotreba gradskog prevoza, koji započinje od ponedeljka, 11.maja, odobrava svim građanima grada Kraljeva.

"Posebno ističemo da je javni prevoz dostupan za sve kategorije stanovništva. Prema informacijama iz Policijske uprave Kraljevo, bezbednosna situacija na teritoriji grada Kraljeva je na zadovoljavajućem nivou, dok pripadnici Vojske Srbije, u skladu sa prestankom vanrednog stanja, više ne obezbeđuju zdravstvene ustanove", navodi se u saopštenju Štaba za vanredne situacije Grada Kraljeva.

J. S.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track