RUKOVODSTVO GO SNS U OBILASKU VRANJA Najavljeni infrastrukturni radovi
Foto: T.S.

planovi

RUKOVODSTVO GO SNS U OBILASKU VRANJA Najavljeni infrastrukturni radovi

Srbija -

Donji deo Grada Vranja, Mesnu zajednicu Donje Vranje obišlo je u sredu rukovodstvo Gradskog odbora Srpske napredne stranke u tom gradu. Nosilac odborničke liste „Aleksandar Vučić – Za našu decu” dr Slobodan Milenković, kandidati za narodne poslanike Slaviša Bulatović i Milan Ilić obišli su Radničku i ulicu Marije Kiri, kao i Regionalni centar za vanredne situacije. Krenulo se iz Radničke ulice od vidikovca na kome je istaknuta srpska zastava.

"Krenuli smo sa obilaskom iz Radničke ulice, odnosno jednog prelepog vidikovca koji smo napravili u mandatu Srpske napredne stranke. Ako se setimo 2016. godine kakav je ulaz bio u grad sa severne strane i sada uporedimo, vidimo da je zaista, ogromna razlika i da ovakvim ulaskom u grad možemo zaista da se ponosimo", rekao je dr Slobodan Milenković.

Usledio je i obilazak Regionalnog centra za vanredne situacije, koji je jedan od značajnijih projekata za grad, a realizuje se sa Ministarstvom unutrašnjih poslova.

"To je jedan veliki kapitalni projekat koji se realizuje u Mesnoj zajednici Donje Vranje, vrednost investicije je oko 800 miliona dinara sa kompletnim opremanjem. Očekuje se završetak 2021. godine", istakao je Milenković.

foto: T.S.

Rukovodstvo SNS je zatim obišlo ulicu Marije Kiri. Nosilac odborničke liste „Aleksandar Vučić - Za našu decu” dr Slobodan Milenković, najavio je i radove u Šumatovačkoj i Šantićevoj ulici. Sada se nalazimo u ulici Marije Kiri, ona je bila prepoznatljiva po tome što je izuzetno komplikovana, imovinski je bila opterećena. Međutim, uspeli smo da rešimo sve te probleme, naše službe u gradu su to marljivo i zaista vredno radile. Sada imamo jednu lepu saobraćajnicu u donjem delu grada dužine oko 700 metara i ako saberemo sve ovo što smo uradili u MZ Donje Vranje vrednost investicije je oko 93 miliona sa PDV-om. U narednom periodu, rehabilitovaćemo Šumatovačku ulicu, a potpuno krenuti u izgradnju isto tako veoma problematične što se tiče imovine Šantićeve ulice. Više decenija unazad je pokušavano da se ta ulica asfaltira, mi smo konačno uspeli sve te probleme da rešimo, uradili projekat i dobili građevinsku dozvolu i u narednom periodu i Šantićeva ulica će biti asfaltirana. Tako da se trudimo da zaista učinimo sve da i u ovom delu grada život bude lepši da deca kao što možete da vidite voze bicikle i trotinete, da se raduju proleću, da se raduju lepim danima i da život svoj učine lepšim – istakao je Milenković.

"2016. smo imali drugačiji pogled na našu Mesnu zajednicu Donje Vranje. Sada posle 4 godine možemo da vidimo da su uređeni parkovi, uređene su ulice. S time nećemo da stanemo ni u naredne 4 godine, slušaćemo glas naroda. Ja mislim da ćemo da uspemo, da još lepši život pružimo našim građanima", rekao je Saša Pešić predsednik Mesnog odbora Donje Vranje GO SNS u Vranju,

Rukovodstvo Gradskog odbora Srpske napredne stranke u Vranju obišlo je sela gde su izvedeni infrastrukturni radovi Stropsko, Soderce i Dubnicu gde je obnovljen Zadružni dom. U okviru obilaska Mesne zajednice Donje Vranje i tri sela sa područja grada članovi rukovodstva SNS razgovarali su sa građanima o njihovim problemima.

foto: T.S.

Kurir/T.S.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track