POTOP U NIŠU: Nevreme i jaka kiša poplavili ulice, voda stiže do kuća
Foto: Printscreen Južne vesti

POTOP U NIŠU: Nevreme i jaka kiša poplavili ulice, voda stiže do kuća

Srbija -

Dok tokom dana na severu i zapadu zemlje pada kiša gotovo ceo dan, jaka kiša koja je nešto više od sat vremena padala u Nišu uspela je da u pojedinim ulicama napravi potop.

Naime, krajnja desna kolovozna traka na Bulevaru Nemanjića, od Ulice Vojvode Mišića do pijace Krive livade je pod vodom, kao i kolovoz okolnih uličica oko pijace

1 / 5 Foto: Printscreen Južne vesti

.Iz pojedinih šahti koje nisu uspele da prihvate veliku količinu kiše koja je pala za kratko vreme, izbija voda.Jedan automobil ostao je potopljen je do pola u Zetskoj ulici kod podvožnjaka, koja je pretvorena u reku.Ispred Kliničkog centra Niš u Zetskoj ulici zbog velike količine padavina formiralo se jezero.

Kiša i vetar koji i dalje duva ponovo su zadali probleme građanima koji žive na Paliluli, čija su dvorišta i kuće opet poplavljene. Kako javljaju čitaoci Južnih vesti, nivo vode i dalje raste, a najteže je u Ulici Vojvode Gojka i Vrbaskoj do kojih se ne može prići. Pod vodom je i Zetska ulica, kao i kružni tok na Bulevaru Nemanjića, kod bivše garaže Niš-ekspresa.

Brojne su reakcije Nišlija na situaciju da su opet posle veće kiše neke ulice neprohodne, a neki građani suočeni su sa novom poplavom.

Kurir.rs/Južne vesti

Foto Južne vesti

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track