SNS U KRUŠEVCU IMA UBEDLJIVU VEĆINU: Formirana gradska vlast
Foto: Ž.M.

Konstituisana Skupština grada Kruševca

SNS U KRUŠEVCU IMA UBEDLJIVU VEĆINU: Formirana gradska vlast

Srbija -

KRUŠEVAC - Na konstituvnoj sednici Skupštine grada formirane su četiri odborničke grupe: „Aleksandar Vučić – za našu decu“ sa 47 odbornika, „SPS – Jedinstvena Srbija“ sa 7 odbornika, „Aleksandar Vučić – Za decu Kruševca“ – 6 odbornika i odbornička grupa „Kraljevina Srbija“ sa 5 odbornika.

Predrag Vukićević iz SNS, na funkciji direktora Regionalne privredne komore Rasinskog okruga izabran za predsednika Skupštine grada Kruševca.

foto: Ž.M.

Predrag Vukićević je bio jedini kandidat, dobio je 65 glasova, zamenik predsednika Skupštine nije izabran, a za sekretara Skupštine ponovo je izabrana diplomirana pravnica Maja Cuckić.

Predrag Vukićević rođen je 1972. godine u Kruševcu, po struci je diplomirani je ekonomista, a od i od 1998. godine aktivno se bavi privatnim preduzetništvom. Poslednjih 6 godina je direktor RPK Rasinskog okruga, do sada je dva puta bio odbornik Skupštine grada Kruševcu, a u prethodnom mandatu je bio I šef odborničke grupe SNS u lokalnom parlamentu. Inače, obavlja I funkciju potpredsednika Gradskog odbora SNS u gradu pod Bagdalom.

foto: Ž.M.

Novoizabrani predsednik Skupštine grada sazvao je novu sednicu za popodne, a očekuje se da će na njoj biti izabran gradonačelnik Kruševca. Prema nezvaničnim informacijama Jasmini Palurović, dosadašnjoj čelnici grada, biće ponuđen novi mandat, a biće izabran njen zamenik i Gradsko veće.

Kurir.rs/Ž. M./Foto: Ž. M.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track