Okanović:Tri prstena kontrole vozača kod Guče

Saobraćaj

Okanović:Tri prstena kontrole vozača kod Guče

Srbija -
Okanović je rekao da će policija imati tri prstena obezbeđenja, a da će prvi biti napravljen tako da bukvalno nijedno vozilo ne može proći a da ne bude kontrolisano

BEOGRAD - Direktor Komiteta za bezbednost saobraćaja Damir Okanović apelovao je danas na posetioce Dragačevskog sabora trubača u Guči da ne sedaju za volan u alkoholisanom stanju i najavio da će biti znatno pooštrena kontrola.

Okanović je rekao da će policija imati tri prstena obezbeđenja, a da će prvi biti napravljen tako da bukvalno nijedno vozilo ne može proći a da ne bude kontrolisano.

"Nemojte ni da probate da sednete za volan u alkoholisanom stanju. Nijedno vozilo neće moći da prođe a da vožac i ostali u vozilu ne budu alkotestirani, što se odnosi i na taksi vozila. Nemojte pre svega zbog sopstvene bezbednosti i bezbednosti ostalih, a ako ne - onda zato što vas sigurno očekuju sankcije", kazao je Okanović.

Tradicionalni - 52. Dragačevski sabor trubača u Guči, koji počinje sutra i traje do 12. avgusta, okupiće 50 trubačkih orkestara i više od pola miliona miliona posetilaca iz zemlje i inostranstva, najavili su organizatori.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja