INSPEKTORI UPALI NA DAĆU U RESTORANU, PA BROJALI OŽALOŠĆENE ZBOG KORONE: Pravili zapisnik zbog četvoro preko dozvoljenog broja
Foto: Kurir/J.Miljuš

skandal

INSPEKTORI UPALI NA DAĆU U RESTORANU, PA BROJALI OŽALOŠĆENE ZBOG KORONE: Pravili zapisnik zbog četvoro preko dozvoljenog broja

Srbija -

Dobili su dojavu... Tim rečima je pokušala da opravda jučerašnji bezočan upad u restoran „Šaran“ inspektorka, u pratnji koleginice i tri policajca. Bez trunke zadrške, što su uleteli na podušje (daće), bez imalo poštovanja prema okupljenoj, najbližoj rodbini, tek pristigloj sa sahrane bliske im osobe, zamaskiranih lica odmah su krenuli u akciju. Inspektorke su fotografisale i brojale prisutne.

"U sali je dozvoljeno da bude 30 ljudi. Nas je bilo ukupno 34... Ostali smo u šoku, ne verujući vlastitim očima šta nam se to, na svu muku, dešava. Osećali smo se kao kriminalci. Bilo je vrlo neprijatno i tužno", objašnjava nam jedan od svedoka ovog skandala.

Inače, restoran je bio potpuno „pokriven“ svim onim što se zahteva od objekata tog tipa u vreme epidemije korona virusom. Vlasniku je kratko rečeno da će dobiti zapisnik, naknadno. Da li i kaznu zbog četvoro „prekobrojnih“, još uvek nije poznato.

Stigla ili ne, već je kažnjen. I vlasnik, i osoblje, koji već mesecima nemaju elementarne uslove za rad, time i život. I tih 34-oro ljudi, poniženih slikanjem i brojanjem, samo nepun sat nakon sahrane bliske osobe.

(Kurir.rs/J.Miljuš)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track