KRALJEVO: 118 Kraljevčana pokucalo na vrata gradonačelnika, evo šta mu najčešće traže (FOTO)
Foto: Grad Kraljevo

Gužva kod prvog čoveka grada na Ibru

KRALJEVO: 118 Kraljevčana pokucalo na vrata gradonačelnika, evo šta mu najčešće traže (FOTO)

Srbija -

KRALJEVO - Od 27. avgusta, kada je po drugi put izabran za gradonačelnika Kraljeva, zaključno sa 8. oktobrom, dr Predrag Terzić razgovarao je sa 118 sugrađana koji su od njega zatražili pomoć u rešavanju problema iz različitih oblasti.

foto: Grad Kraljevo

Kako ističe dr Terzić, pitanja se uglavnom odnose na rešavanje infrastrukturnih problema, izgradnju ili asfaltiranje puteva, izgradnju kanalizacione i vodovodne mreže, obezbeđivanje javne rasvete, rešavanje socijalnih pitanja ili pomoć prilikom zaposlenja.

foto: Grad Kraljevo

- Direktna komunikacija sa građanima, u zavisnosti od vrste problema, ubrzava proces pružanja pomoći i svaki primljeni građanin ima mogućnost da dobije pomoć u rešavanju problema. Neke probleme je moguće rešiti odmah, za rešavanje drugih je potrebno da se građani obrate određenim gradskim organima, javnim i javno - komunalnim preduzećima i ustanovama ili su za njihovo rešavanje nadležne državne institucije, kaže prvi čovek grada na Ibru.

foto: Grad Kraljevo

U želji da svojim sugrađanima pomogne u rešavanju problema sa kojima se susreću, gradonačelnik Kraljeva jednom, a ukoliko ima više zahteva, i dva puta nedeljno, u svom kabinetu razgovara sa Kraljevčanima koji podnesu zahtev za prijem.

(Kurir.rs/J. S./Foto: Grad Kraljevo)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track