KOMŠIJA SREĆNE RUKE GLAVNA TEMA U KRALJEVU: Građani nagađaju ko bi mogao da bude novopečeni loto milioner
Foto: Ivan Smuk / Alamy / Alamy / Profimedia

bogatija i gradska kasa

KOMŠIJA SREĆNE RUKE GLAVNA TEMA U KRALJEVU: Građani nagađaju ko bi mogao da bude novopečeni loto milioner

Srbija -

Vest da je srećni dobitnik iz Kraljeva osvojio loto dobitak u iznosu od 2,5 miliona evra izazvala je pravu euforiju među Kraljevčanima, ali identitet novog milionera, kao ni uplatno mesto na kojem je popunio dobitni listić, za sada javnosti nisu poznati.

- Ne znamo gde je u Kraljevu dobitnik popunio srećne brojeve, a ni Državna lutrija u gradu ne radi subotom i nedeljom. Volela bih da je uplatio kod mene i želim mu svu sreću, mada je on već dovoljno ima, čim je osvojio toliki novac, rekla je za "Kurir" Marija koja radi na jednom od uplatnih mesta.

Kraljevčani za sada samo nagađaju da li je njihov sugrađanin bio srećne ruke ili je dobitni listić uplatio neko ko je samo bio u prolazu. Takođe, u šali, jedan drugog nazivaju srećnim dobitnikom i kobajagi međusobno razmenjuju čestitke.

- Ko god da je dobitnik, iskreno bi me obradovalo da je neko ko do sada u životu nije imao mnogo novca, pa bi sada sa njim mogao da obezbedi i sebe i svoje potomke. Da sam ja dobio 2,5 miliona evra kupio bih zgradu sa nekoliko stanova i živeo bih od rentiranja istih - prokomentarisao je jedan mlađi Kraljevčanin.

Prema nepisanom pravilu, dobitnik loto premije najčešće ostane anoniman, a ukoliko je slučaj da je sedmicu izvukao baš Kraljevčanin, koji ima prebivalište u gradu na Ibru, gradska kasa može da postane bogatija za oko 500.000 evra, koliki je porez na glavni dobitak.

(Kurir.rs/J.S./Foto:Profimedia)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track