Najnovije vesti

INCIDENT U KRUGU BOLNICE U KIKINDI: Žena nasrnula na medicinsku radnicu, pa besno udarala po staklenim vratima (FOTO)
Foto: Kurir/S.U.

Popustili živci

INCIDENT U KRUGU BOLNICE U KIKINDI: Žena nasrnula na medicinsku radnicu, pa besno udarala po staklenim vratima (FOTO)

Srbija

U bolničkom krugu Opšte bolnice u Kikindi, ispred febrilne ambulante, tokom ranih popodnevnih sati, nemila scena. Kako saznajemo, jedna žena je fizički nasrnula na medicinsku radnicu, udarila je, a potom i odgurnula.

U kikindskoj policiji Kuriru su potvrdili da je došlo do incidenta, ali da se okolnosti još utvrđuju.

Prema rečima očevidaca, žena je teško pokretnog supruga dovela na pregled.

"Nakon rasprave sa jednom od zdravstvenih radnica u skafanderu i sa vizirom preko glave, nezadovoljna žena ju je udarila, a potom odgurnula. Onda je udarala rukama na staklena vrata febrilne ambulante", ispričao nam je očevidac ovog incidenta.

foto: Kurir/S.U.

Ubrzo se na lice mesta pojavilo službeno vozilo, a policajci su uzeli izjave od akterki nemilog događaja. Očigledno je bilo samo pitanje kad će nekome popustiti živci što, naravno, nije opravdanje za ovako nešto. Na žalost, slične scene mogle su da se ovih dana vide i u drugim gradovima Srbije.

foto: Kurir/S.U.

Samo nekoliko sati pre ovog incidenta, direktor kikindske bolnice, dr Mirko Stojisavljević, potvrdio je da osoblje ove ustanove ima pune ruke posla i da je samo tokom jučerašjeg dana u febrilnoj ambulanti pregledano četrdesetak pacijenta.

Već danima je veliki pritisak pacijenata na kikindski zdravstveni sistem, a gužve su svakodnevne i u kovid ambulantama Doma zdravlja. Na sve ovo treba dodati da je koronavirus sa posla udaljio značajan broj lekara kikindske bolnice i Doma zdravlja, ali i medicinske sestre, tehničare, laborante i nemedicinsko osoblje.

Kurir/S.U.

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...