Najnovije vesti

KAKVA SREĆA DA NEKO NIJE PROLAZIO: Pogledajte kako je olujni vetar za sekund ODLOMIO FASADU sa zgrade u Zrenjaninu (VIDEO)
Foto: Youtube Printscreen

nadležni na terenu

KAKVA SREĆA DA NEKO NIJE PROLAZIO: Pogledajte kako je olujni vetar za sekund ODLOMIO FASADU sa zgrade u Zrenjaninu (VIDEO)

Srbija

Olujni vetar srušio je danas u Zrenjaninu deo fasade stambene zgrade u neposrednoj blizini Centralne pijace.

Očevici kažu da je obrušavanje pratila snažna buka, a s obzirom na veličinu otpalog dela fasade sreća je da u tom trenutku u okolini nije bilo stanara i prolaznika.

Odmah nakon saznanja da je došlo do obrušavanja dela fasade inspektor je izašao na teren.

- Inspektor je bio na terenu oko sat vremena. Konstatovao je da se odvojio dekorativni sloj maltera sa demit fasade. Odmah je usmeno naložio da se postavi zaštitna ograda da bi se obezbedila sigurnost građana kako se neko ne bi povredio i sigurnost materijalnih dobara. Inspektor je, takođe, naložio da se ukloni šut koji je nastao zbog pada maltera. Odmah je obaveštena i komunalna milicija koja je izašla na teren i postavila trake da bi se sprečio, ne daj Bože, neki veći incident. Koliko je inspektor mogao da vidi taj deo maltera sa fasade je otpao i više ne postoji opasnost od daljeg otpadanja. Mi ne znamo zbog čega se to desilo. Verovatno će upravnik zgrade u narednom periodu da se bavi tim pitanjemv- kaže načelnik inspekcijskih službi u Gradskoj upravi Zrenjanina Milan Jovanov.

Juče i danas komunalna inspekcija je izlazila i na teren zbog problema sa drvećem i električnim žicama. Jer kad god je vetar dešava se da dođe do kontakta između drveća koje je blizu i žica i onda nastaju problemi kao što je iskakanje osigurača i slično.

- To ćemo videti od nedelje da rešavamo jer ti problemi ne mogu da se rešavaju dok je ovako jak vetar - objašnjava Jovanov.

Meteorolozi su najavili da će jaki udari vetra trajati još nekoliko dana.

(Kurir.rs/ilovezrenjanin.com)

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...