BOŽIĆNA TRADICIJA U LOZNICI: Bajkeri, kamiondžije i trakoristi prodegilovali u PRAZNIČNOJ VOŽNJI kroz grad! FOTO
Foto: Kurir/T.Ilić

protutnjali

BOŽIĆNA TRADICIJA U LOZNICI: Bajkeri, kamiondžije i trakoristi prodegilovali u PRAZNIČNOJ VOŽNJI kroz grad! FOTO

Srbija -

LOZNICA - Najradosniji hrišćanski praznik Božić u Loznici su svojim prazničnim vožnjama ulepšali ovdašnji bajkeri, kamiondžije i traktoristi. Lozničani koji su lep praznični dan iskoristili za šetnju imali su prilike da sretnu najpre članove ovdašnjeg moto-kluba ''Black dragons'' koji su održali već tradicionalnu vožnju na današnji dan.

Oni su protutnjali centralnim gradskim ulicama, a njihova grmljavina motora mnoge je izvela na terase i prozore da vide šta to tutnji po sunčanom danu.

praznične vožnje, Loznica
foto: Kurir/T.Ilić

Onda su se gradom provozale kamiondžije u desetak kamiona bez prikolica započevši tako praznik. Lozničkim gradskim ulicama prošla je i kolona od petnaestak traktora, različitih veličina, koji su uz zvuke sirena prošpartali gradom, a onda i Bulevarom Dositeja Obradovića pa ''odjurili'' prema Banji Koviljači.

praznične vožnje, Loznica
foto: Kurir/T.Ilić

Neki od njih bili su ukrašeni zastavama i okićeni badnjakom, a njihova vožnja izmamila je osmehe na licima prolaznika. Tako je Božić u Loznici svako obeležio na svoj način, a sve u nadi da ćemo narednih meseci imati više razloga za dobro raspoloženje, da ćemo konačno pobediti virus i moći ponovo da se družimo kao nekada.

Kurir.rs/T. Ilić

Fotot T. Ilić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track