Najnovije vesti

NA DAN ZALJUBLJENIH: Humanitarni koncert violiniste Uroša Adamovića za Mihajla i Dimitrija
Foto: Promo

NA DAN ZALJUBLJENIH: Humanitarni koncert violiniste Uroša Adamovića za Mihajla i Dimitrija

Srbija

Muzička omladina-Kragujevac i šoping centar Stadion udruženim snagama organizuju još jedan humanitani koncert mladog violiniste Uroša Adamovića povodom Dana zaljubljenih, a u cilju prikupljanja novčanih sredstava za lečenje Mihajla i Dimitrija.

Novac za prvu transplataciju matičnim želijama je prikupljen, ali njihova borba tek počinje, jer ih u naredno periodu očekuju nove transplatacije, operacije kičme i stopala, kao i rehabilitacija nakon svih medicinskih zahvata.

U publici će se i ovog puta naći medvedići, koji će tokom i nakon koncerta biti na prodaju, a oni koji budu želeli da ih otkupe novac će uplaćivati direktno na račun Mihajla i Dimitrija, otvoren pri fondaciji Budi human, uz napomenu „Za mede“, ili ubacivanjem u kutiju za humanitarni prilog, nakon čega će moći da ih preuzmu na licu mesta.

Humanitarni koncert će održati Uroš Adamović, učenik Škole za muzičke talente u Ćupriji, u klasi prof. Milice Mladenović, dobitnik preko 25 prvih nagrada i laureata na nacionalnim i međunarodnim takmičenjima u zemlji i inostranstvu. Na programu će se naći poznata dela klasične, filmske i tango muzike, a koncert će moći uživo da se prati u subotu, 13. februara, od 18 časova u šoping centru Stadion (Nivo 0).

Na prethodnim humanitarnim koncertima održanim tokom decembra prošle godine, u organizaciji Muzičke omladine-Kragujevac u saradnji sa partnerima iz različitih oblasiti društva, prikupljeno je preko 100.000 dinara direktnih novčanih donacija za lečenje bolesne dece i poslat veliki broj sms poruka. Želimo da se zahvalimo Urošu, studentima FILUM-a i ostalim mladim umetnicima koji su nastupali na našim onlajn koncertima, institucijama koje su podržale sve te akcije, kao i svim ljudima dobre volje koji su doprineli da deca za koje smo koncerte organizovali budu bliže cilju. Setimo se da je naše samo ono što poklonimo drugima. Popravljajmo svet sitnicama, koje nekome mogu značiti život, pošaljimo sms, uplatnimo donaciju, pomozimo kako ko od nas ume i može, neka svaki taj postupak bude naša mala zadužbina, kako nas je učio Momo Kapor. – ističe Stefan Adamović, predsednik Muzičke omladine-Kragujevac

Poklonite ljubav dvojici dečaka kupovinom medvedića iz publike, ili slanjem sms poruke sa upisanim 889 na 3030 i pomozite im da budu na korak bliže cilju i pobedi teške bolesti.

Sve dodatne informacije mogu se pronaći na FB stranici fb.com/muzicka.omladina.kg.

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...