NJIH DVE RODILE SU ZOSIMA I JAKOVA: Silno su želele decu i veruju da su ih tumanski svetitelji čuli, ovo su njihova svedočenja
Foto: Youtube Printscreen

godinama priželjkivale dete u naručju

NJIH DVE RODILE SU ZOSIMA I JAKOVA: Silno su želele decu i veruju da su ih tumanski svetitelji čuli, ovo su njihova svedočenja

Srbija -

BEOGRAD - Radmila iz Stanišića i Aleksandra iz Niša godinama su priželjkivale dete u naručju ali ta želja im se nije ostvarivala.

Njihova svedočenja na svojoj Fejsbuk stranici objavio je starešina Tumanske svetinje Dimitrije...

Blagoslovom Svetitelja dobili sina i dali mu ime Zosim (18.02.2021.)

Pošto se dugo nismo mogli ostvariti kao roditelji, a u nemogućnosti da posetimo manastir Tuman zamolila sam bratiju da se pomole Svetiteljima za nas, kako bi se i mi radovali detetu koga smo neizmerno želeli. To je bilo 29. aprila 2020. godine. i sledećeg meseca sam bila trudna. Od samog početka znala sam da je dečak i namenila mu ime Zosim. Obećala sam da će se ukoliko sve bude uredu zvati Zosim i naš Zosim je 12. 2. 2021, došao na svet. Našoj sreći nema kraja... Radmila Jokić iz Stanišića.

I Aleksandra iz Niša kao i Radmila veruje da su tumanski svetitelji čuli njene molbe i svedoči:

Tumanski Svetitelji darivali sina (18.02.202.). Čuli smo da su mnogi parovi dobili porod moleći se kod kivota Sv. Zosima i Jakova u Tumanu. Mi smo čekali šest godina. Sa verom smo došli kod svetih čudotvoraca na molitvu 18. maja 2020. godine. Dana 12.02.2021. dobili smo sina i u čast tumanskog svetitelja dobio je ime Jakov. Hvala Bogu i Svetiteljima na uslišenoj molitvi.

Aleksandra Tomić, Niš

(Kurir.rs/Facebook)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track