AKTIVIRA SE ONLAJN NASTAVA: U jednoj opštini zbog pogoršane epidemiološke situacije đaci moraju do 15. marta da uče od kuće
Foto: Shutterstock

odluka štaba za vanredne situacije

AKTIVIRA SE ONLAJN NASTAVA: U jednoj opštini zbog pogoršane epidemiološke situacije đaci moraju do 15. marta da uče od kuće

Srbija -

Štab za vanredne situacije opštine Kula na vanrednoj sednici održanoj u ponedeljak, izvršio je analizu epidemiološke situacije na teritoriji opštine Kula i konstatovao da je ona pogoršana.

"U skladu sa tim komadandant Štaba za vanredne situacije je doneo Naredbu direktorima osnovnih i srednjih škola, na teritoriji opštine Kula da organizaciju i realizaciju obrazovno - vaspitnog rada u osnovnoj i srednjoj školi od 24. februara do 15.marta, ostvarivanje nastave neposrednim putem realizuju putem učenja na daljinu i to: sa učenicima od petog do osmog razreda u osnovnoj školi i sa učenicima od prvog do četvrtog razreda srednje škole", navodi se na zvaničnom sajtu opštine.

Dalje se navodi da će se organizovanje i ostvarivanje obrazovno–vaspitnog rada putem učenja na daljinu realizovati se u skladu sa Stručnim uputstvom Ministarstva prosvete, nauke i tehnološkog razvoja Republike Srbije.

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja