MORA DA JE POMISLIO NAŠAO SAM ĆUP ZLATA Dragovan krčio pa zastao u čudu kad je trimer zavarničio! Nije očekivao da je ovo zakopano
Foto: Beta/Milan Obradović

iz sela Kopljare kod Aranđelovca

MORA DA JE POMISLIO NAŠAO SAM ĆUP ZLATA Dragovan krčio pa zastao u čudu kad je trimer zavarničio! Nije očekivao da je ovo zakopano

Srbija -

Dragovan P. iz sela Kopljare kod Aranđelovca krčio je vrzinu na imanju svog prijatelja, kada je trimerom naišao na metal i video varnice.

Kasnije je počeo da kopa da bi video šta se nalazi ispod zemlje i pronašao automatsku pušku i četiri okvira sa čak 200 metaka. Kako priča za list, uplašio se i odmah je pozvao policiju.

- Nije mi bilo svejedno kad sam video pušku. Bila je zarđala i mislim da je godinama tu. Moglo je svašta da se desi, nisam znao šta ću.

- Zvao sam policiju i oni su to pokupili. Najpre sam video jedan okvir i nije bilo strašno, nastavio sam da čeprkam i našao ih još i mnogo municije, rekao bih da je bilo tri vrste, kaže Dragovan.

Na kraju je stigao i do automatske puške čije je držanje najstrože zabranjeno. Istraga će utvrditi da li je reč o zaostalom oružju, što nije redak slučaj na našim prostorima, a koje u svakom slučaju treba predati policiji ili se pak radi o oružju koje je vlasnik želeo da čuva ne bi li ga možda nekad iskoristio.

(Kurir.rs/Informer)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track