02:16

Jovan Spasić iz Negotina tvrdi da su ga oteli vanzemaljci

joca pronalazač

NEGOTINAC TVRDI DA SU GA OTELI VANZEMALJCI I DA JE AMBASADOR MARSA: U stalnoj komunikaciji sa malim zelenim (KURIR TELEVIZIJA)

Srbija -

Iako smo prve fotografije sa Crvene planete koje je snimila NASA videli tek prošlog februara, Jovan Spasić iz Negotina tvrdi da su ga oteli vanzemaljci, pa je rešio da preuzme ulogu ambasadora Marsa na Zemlji. Ekipu Televizije Kurir primio je u ambasadi – dvorištu popločanom plastičnim čepovima i garaži punoj neobičnih pronalazaka. Inovator i istraživač dočekao nas je u posebno spravljenom ekološkom odelu.

Takođe, imao je i važnu poruku s Marsa o značaju očuvanju planete Zemlje. "Čovek je zagadio vazduh, zatrovao vodu, izbušio zemlju, zato se dešavaju zemljotresi i vulkani", objasnio je Negotinac. On je naglasio i da su Marsovci izuzetno miroljubivi, kao i da komuniciraju tišinom.

"Oni ne pucaju nego usisavaju živo biće, vode ga negde na ispitivanje i ipak vraćaju", rekao je i priznao da se uplašio prilikom susreta sa ovozemaljskim, te da je pucao na njihov leteći objekat. U međuvremenu, Jovan je svoje dvorište popločao plastičnim čepovima za koje tvrdi da su magnetno polje a napravio je i kutak za teleportovanje, zbog čega je među Negotincima poznat kao Joca pronalazač.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track