Najnovije vesti

ODRŽAN JE SASTANAK POVODOM FORMIRANJA SEKTORSKE GRUPE ZA PRIVREDU I POLJOPRIVREDU
Foto: Privredne komore Vojvodine

PRIVREDNa KOMORa VOJVODINa

ODRŽAN JE SASTANAK POVODOM FORMIRANJA SEKTORSKE GRUPE ZA PRIVREDU I POLJOPRIVREDU

Srbija
18:48h

U prostorijama Privredne komore Vojvodine održan je sastanak povodom formiranja Sektorske grupe za privredu i poljoprivredu, sa akcentom na proizvodnju hrane, a na inicijativu Fonda „Evropski poslovi“ AP Vojvodine. Cilj susreta jeste razmena informacija od značaja između institucija sa teritorije AP Vojvodine, kao i uspešnog povlačenja sredstava Evropske unije koja su dostupna Republici Srbiji, odnosno AP Vojvodini, na pragu novog finansijskog okvira koji popkriva period od 2021. do 2027. godine.

Evropski poslovi, Privredne komore Vojvodine
foto: Privredne komore Vojvodine

Pokrajinski sekretar za privredu i turizam, dr Nenad Ivanišević, istakao je da je formiranje ovakvog i sličnih tela od velikog značaja za institucionalno umrežavanje, za nadgradnju i unapređenje postojećih odnosa, logistike, interaktivnosti, te operativnosti i efikasnosti među institucijama i organizacijama u javnom sektoru, zarad dostizanja zajedničkih ciljeva i celishodnijeg sprovođenja zadataka u okviru misije i vizije svake institucije ponaosob, a u zajedničkom okviru delovanja.

Direktor Garancijskog fonda, Đorđe Raković je svojim učešćem na konstitutivnom sasatanku Sektorske grupe za privredu,potvrdio zainteresovanost Fonda za unapređenjem odnosa sa institucijama i organizacijama u javnom sektoru.

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...