ODLUKA VALJAONICE BAKRA U SEVOJNU: Stimulišu vakcinaciju svojih radnika protiv korone
Foto: Kurir.rs/Z.Š.

zdravlje na provm mestu

ODLUKA VALJAONICE BAKRA U SEVOJNU: Stimulišu vakcinaciju svojih radnika protiv korone

Srbija -

UŽICE - Menadžment Valjaonice bakra u Sevojnu doneo je odluku da svakog radnika koji se vakciniše protiv kovida nagradi sa 10.000 dinara.

- U skladu sa našim opredeljenjem da zdravlje i bezbednost zaposlenih budu na prvom mestu, menadžment kompanije je na inicijativu vlasnika, doneo odluku da svaki zaposleni koji odluči da se vakciniše i donese potvrdu o obavljenoj vakcinaciji dobije 10.000 dinara u neto iznosu - stoji u saopštenju menadžemnta Valjaonice.

Valjaonica bakra, Sevojno
foto: Kurir/Z.Š.

Na ovu nagradu, kako je objašnjeno, imaju pravo i zaposleni koji donesu potvrdu lekara da ne smeju biti podvrgnuti vakcinaciji iz opravdanih zdravstvenih razloga.

-Smatramo da ćemo na ovaj način pozitivno uticati na podizanje svesti naših zaposlenih o važnosti vakcinisanja I brige o zdravlju. Podsećam da smo u skladu sa našom strategijom brige o zaposlenima, u saradnji sa ZC Užice, prošle godine otvorili ambulantu u krugu fabrike, tako da oni zaposleni koji se prijave za vakcinaciju to mogu obaviti kod nas - stoji u saopštenju menadžmenta Valjaonice bakra uz objašnjenje da su u ovom preduzeću, u prostorijama ambulante, već imali prvi krug organizovane vakcinacije.

Odluka, kako je objašnjeno, ima trajni karakter, tako da i oni zaposleni koji su preležali Covid19, stiču pravo na nagradu kada se steknu uslovi za njihovu vakcinaciju.

Kurir.rs/Z. Š.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track