Najnovije vesti

MINISTAR VULIN: Broj pozornika u Šapcu biće povećan, saradnja sa lokalnom samoupravom veoma važna
Foto: Ministarstvo unutrašnjih poslova

razgovor za gradonačelnikom šapca

MINISTAR VULIN: Broj pozornika u Šapcu biće povećan, saradnja sa lokalnom samoupravom veoma važna

Srbija

Ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin najavio je danas nakon razgovora sa gradonačelnikom Šapca Aleksandrom Pajićem da će broj komunalnih policajaca u tom gradu biti povećan u narednom periodu.

- Šabac je jedan od gradova u kome je projekat vraćanja policajca u zajednici već zaživeo i mi ćemo povećati broj pozornika koji će brinuti o svakom kvartu, svakom detetu i svakome od nas - rekao je Vulin.

Navodeći da je Šabac grad koji se ubrzano razvija i koji je uvek bio geografski važno mesto u Srbiji, ministar je istakao da će grad dobiti nove puteve i most i dodao da je Šabac grad koji zalužuje nove investicije i ulaganja.

Vulin je rekao i da je bitan segment ekonomskog napretka bezbednost i da je Policijska uprava u Šapcu maksimalno angažovana i posvećena da zaštiti svakog građanina.

Zahvalio je gradonačelniku i rukovodstvu grada na razumevanju za potrebe Policijske uprave i svih pripadnika Ministarstva unutrašnjih poslova, ali i na novim idejama koje su važne za bezbednost saobraćaja i bezbednost građana.

- Saradnja sa lokalnom samoupravom je veoma važna i zadovoljan sam što se ovde dobro razvija, što će se nastaviti kako bi svi građani Šapca bili sigurniji i bezbedniji - rekao je ministar.

Pajić je preneo da je na sastanku razgovarano o temama koje su važne za funkcionisanje grada, s posebnim akcentom na bezbednost građana.

- Siguran sam da će naša saradnja u narednom periodu biti još uspešnija i intenzivnija. Razgovarali smo i o temema koje do sada nisu bile dovoljno zastupljne, a koje su značajne za veću bezbednost građana - rekao je Pajić.

(Kurir.rs/Tanjug)

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...