DIREKTORKA ZC VRANJE: Pokažimo odgovornost prema sebi i prema drugima
Foto: Kurir/T.S.

masovna imunizacija

DIREKTORKA ZC VRANJE: Pokažimo odgovornost prema sebi i prema drugima

Srbija -

Na području Grada Vranja nastavlja se sa masovnom imunizacijom građana. Imunizacija se sprovodi u seoskim sredinama, a u petak je Zdravstveni centar u saradnji sa Crvenim krstom Vranje organizovao vakcinaciju za korisnike Narodne kuhinje Grada Vranja u prostorijama koje koriste korisnici Narodne kuhinje.

Za vakcinaciju se prijavilo 60 osoba.

- Hajde da mi pokažemo odgovornost prema državi, da pokažemo odgovornost prema sebi i svojim porodicama, prema zdravstvenim radnicima koji neprestano rade u kovid sistemu i hajde da učinimo ono što je zaista lako učiniti u našoj zemlji, jer imamo veliki broj vakcina, imamo četiri vakcine. Svako od naših sugrađana može da bira vakcinu. Vakcinacija se vrši svakodnevno, sedam dana u nedelji, sada imamo organizaciju bez zakazivanja. Apelovala bih na sve naše sugrađane da se vakcinišu i tako da zaštite sebe i svoje porodice - kaže direktorka Zdravstvenog centra Vranje dr Ljiljana Antić.

vakcinacija, Vranje
foto: Kurir/T.S.

Narodna kuhinja u Vranju ima oko 450 korisnika, većina se već vakcinisala u prethodnom periodu tako da su ovom akcijom obuhvaćeni svi oni koji nisu bili u mogućnosti da to učine do sada.

(Kurir.rs/ T.S.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track