Najnovije vesti

MIROSLAVA ZA 15 DANA OSTALA BEZ MUŽA, SVEKRA I SVEKRVE! Ne znam kako ću dalje, pola porodice mi odnela korona!
Foto: Kurir Televizija

kurir televizija

MIROSLAVA ZA 15 DANA OSTALA BEZ MUŽA, SVEKRA I SVEKRVE! Ne znam kako ću dalje, pola porodice mi odnela korona!

Srbija
20:30h

Koliko je život nepredvidiv, najbolje zna Miroslava Veldi iz sela Mokrina, kod Kikinde, koja je u roku od 15 dana ostala je bez supruga, svekra i svekrve. Oni su jedno za drugim preminuli od posledica kovida 19 a porodica Veldi prepolovila se.

Virus je najverovatnije sa posla doneo glava porodice Miloš, iz fabrike u kojoj je radio.

"On je bio u sobi, ležao je sve vreme. S početka se osećao dobro, s tim što je prvo imao temperaturu, a psole se nije osećao dobro. Počeo je da kašlje i na kraju je izbacio krv na maramicu. Poslala sam ga odmah kod doktora i tamo su ga zadržali", ispričala je ona i dodala da su je već sutradan lekari pripremali na najgore.

1 / 1 Foto: Kurir Televizija

Rekli su da mu nema spasa. Ubrzo su na koronu postali pozitivni i Miloševi roditelji.

Istovremeno su se lečili u kikindskoj bolnici, gde je uprkos svim naporima lekara najpre umrla Ruža, pa Miloš, a onda i Dragutin, koji je priča Miroslava, umro od prevelike tuge za sinom.

"Svekar je umro od tuge za sinom. Lekari su mu rekli da mu je preminula supruga, ali kad su mu rekli za sina, onda je i on bio gotov", navodi Miroslava.

Ova nesrećna žena sada je ostala sama, sa tri maloletne ćerke, bez ičije podrške. Najteže joj pada što više nema supruga, koji je bio potpuno zdrav, vredan i pošten čovek, stub porodice, a strahuje i da ona i deca ne obole od korone, s obzirom da su ostale negativne na virus.

(Kurir.rs)

Bonus video:

Brazilski soj korone simptomi
01:30

Brazilski soj korone simptomi

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...