02:47

UREĐUJE SE KUPALIŠTE U SREMSKOJ MITROVICI: Peščana plaža i teretana na otvorenom - Evo šta vas sve očekuje predstojeće sezone!

KURIR TELEVIZIJA

UREĐUJE SE KUPALIŠTE U SREMSKOJ MITROVICI: Peščana plaža i teretana na otvorenom - Evo šta vas sve očekuje u predstojećoj sezoni

Srbija -

Približava se sezona kupanja, a na vreme o uređenju kupališta misli se i u Sremskoj Mitrovici. Uvode se i novine, tako da će oni koji ostaju u zemlji imati gde da kvalitetno provedu vreme tokom godišnjih odmora.

U emisiju "Puls Srbije" na Kurir televiziji uključio se Miroslav Jokić, načelnik Gradske uprave za opšte i zajedičke poslove, koji je otkrio kako teku radovi za pripremu sezone kupanja.

Miroslav Jokić
foto: Kurir televizija

- Izvode se radovi na plaži, na zadovoljstvo svih građana biće peskovita plaža, a takođe se radi i na izgradnji ugostiteljskih objekata na samoj plaži. Ove godine će biti i spasioci, a kupačima će biti ograničen prostor za kupanje. Kupačima i posetiocima plaže u Sremskoj Mitrovici biće dostupna i teretana na otvorenom - kaže Miroslav.

Kako navodi, svi radovi koji se preduzimaju odnose se na zaštitu i bezbednost kupača.

- Sezona kupanja biće otvorena početkom juna meseca - kaže Miroslav Jokić, načelnik Gradske uprave za opšte i zajedičke poslove.

Kurir.rs

OVDE MOŽETE GLEDATI UŽIVO KURIR TELEVIZIJU

Bonus video:

01:34

Kardiolog o srčanoj slabosti

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track