KRALJEVO: Poziv zainteresovanima da se priključe na gasovodnu mrežu
Foto: Profimedia

Gradska uprava Kraljevo

KRALJEVO: Poziv zainteresovanima da se priključe na gasovodnu mrežu

Srbija -

KRALJEVO - Gradska uprava Kraljevo pozvala je zainteresovane građane koji žele da se priključe na gasovodnu mrežu u toku njene izgradnje da se jave Javnom preduzeću za uređivanje građevinskog zemljišta Kraljevo, preduzeću „Milenijum Tim“ i Javnom preduzeću „Srbijagas“.

- Na teritoriji grada Kraljeva u toku je gasifikacija naselja, za potrebe široke potrošnje. U završnoj fazi su radovi na izgradnji distributivne gasovodne mreže u Ribnici, dok su ujedno počeli radovi na području Beranovca. Za ovu godinu planiran je početak izgradnje distributivne gasovodne mreže u Staroj čaršiji i Čibukovcu. Pozivamo građane Kraljeva da se za sve informacije o uslovima, načinu priključenja, podnošenju zahteva za odobrenje za priključenje, kao i sklapanju ugovora za izgradnju kućnog gasnog priključka obrate nadležnim preduzećima, kaže se u saopštenju Gradske uprave Kraljevo.

U njemu se dodaje da zainteresovani građani, domaćinstva iz Ribnice, Beranovca, Stare čaršije i Čibukovca, koji žele da se priključe na distributivnu gasovodnu mrežu u toku njene izgradnje, a u svrhu korišćenja prirodnog zemnog gasa za potrebe domaćinstva, sve informacije mogu dobiti na kontakt telefone: Javno preduzeće za uređivanje građevinskog zemljišta Kraljevo 036/312-019, „Milenijum Tim“ 066/803-42-45 i |Javno preduzeće „Srbijagas“ 032/340-065 i 032/340-070.

Kurir.rs/J. S.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja