LJIG ĆE IMATI BAZEN KAKAV NIKO NEMA U SRBIJI: Sa kupačima zajedno brčkaće se rakovi, hobotnice, delfini i Sunđer Bob! (FOTO)
Foto: RINA

sve za najmlađe

LJIG ĆE IMATI BAZEN KAKAV NIKO NEMA U SRBIJI: Sa kupačima zajedno brčkaće se rakovi, hobotnice, delfini i Sunđer Bob! (FOTO)

Srbija -

LJIG - Na inicijativu JKP " Komunalac" koje ove godine gazduje ljiškim bazenom, a uz pomoć zaposlenih u PU " Kaja" i sugrađana, započelo je oslikavanje plićaka bazena, odnosno dela u kome najviše borave najmlađi.

Na dnu bazena našli su se Sunđer Bob, hobotnice, rakovi, delfini i mnogi drugi šareni crtani likovi koji će prvo kupanje najmlađima učiniti zabavnijim.

Bazen, Ljig
foto: RINA

„ U saradnji sa komunalnim preduzećem, zaposlenima iz vrtića i sugrađanima realizovali smo ovu ideju i potrudili se da najmlađima koji dođu na prvo kupanje bude interesantnije“, rekla je Tijana Karganović, direktorka PU "Kaja" iz Ljiga.

Nakon prošlogodišnje pauze ljiški bazen će ove godine raditi. Opština Ljig tradicionalno nagrađuje sve učenike osnovnih i srednjih škola sa područja opštine koji imaju odličan uspeh sa besplatnim kartama za bazen pa verujemo da će tako biti i ove godine.

Kurir.rs/RINA

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track