POMOĆ MARKU STANKOVIĆU IZ VRANJA: Udruženje "Borino i evropsko Vranje" ORGANIZUJE HUMANITARNU AUKCIJU SLIKA

DELA POZNATIH UMETNIKA

POMOĆ MARKU STANKOVIĆU IZ VRANJA: Udruženje "Borino i evropsko Vranje" ORGANIZUJE HUMANITARNU AUKCIJU SLIKA

Srbija -

Udruženje građana "Borino i evropsko Vranje" humanitarnom akcijom pomaže Marku Stankoviću i organizuje humanitarnu aukciju slika koja će se održati u subotu, 19. juna 2021. godine u restoranu A2 i trajaće od 18 do 21 sat.

Na aukciji će biti ponuđena dela poznatih vranjskih umetnika poput Zorana Petrušijevića Zop-a, Jovice Dejanovića, Svetislava Slavkovića Kajzera, Ljiljane Strize Trajković, Dejana Trajkovića Deks-a, Nataše Dimitrijević Dejanović, Nikole Stankovića, Dragana Stankovića, Miloša Milosavljevića, Svetozara Tasića, Dragana Đordevića, Tamare Osmajlić, Dragana Dejanovića.

Drugu aukciju će voditi Radmila Kostić, kustoskinja Galerije savremene likovne umetnosti Niš.

Pozivaju se svi zainteresovani ljubitelji likovne umetnosti da prisustvuju donatorskoj večeri i otkupom nekih od predstavljenih dela ili donacijom pomognu realizaciju humanitarne aukcije.

Kako se navodi, slike će biti ponuđene po manjim cenama od tržišnih, a učešćem na aukciji pomažemo humanitarnu akciju jer će celokupni prihod biti uplaćen na račun Marka Stankovića iz okoline Vranja i na taj način pomoći porodici u finansiranju neophodnih terapija.

(Kurir.rs/ A. K.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track