DA ČOVEKU PRIPADNE MUKA! Ana iz Sente objavila fotografije smeća koje GODINAMA GOMILA komšinica ZA NAS JE LETO NOĆNA MORA (FOTO)
Foto: Printscreen/Facebook

užas

DA ČOVEKU PRIPADNE MUKA! Ana iz Sente objavila fotografije smeća koje GODINAMA GOMILA komšinica ZA NAS JE LETO NOĆNA MORA (FOTO)

Srbija -

Ana Dimić iz Sente objavila je na društvenim mrežama užasavajuće fotografije velike količine smeća koju prema njenim rečima već godinama gomila jedna komšinica u svom dvorištu!

- Već skoro 15 godina ne radujemo se letu. Za nas je leto postalo noćna mora, so na ranu, nesnosan smrad i nemogućnost da provodimo letnje večeri u svojim dvorištima. Jedna žena godinama ugrožava živote desetine ljudi. Pustili su da u kući, kojoj se ne zna vlasnik, zlotvor napravi svoju malu privatnu deponiju smeća i da seje strah i da nas truje - navodi Ana.

Devojka je objavila više desetina fotografija na kojima se vidi gomila smeća koje se nalazi bukvalno svuda: ispred kapije, unutar dvorišta i gotovo u svim objektima...

Dodaje da su se obraćali nadležnima, ali da niko ne reaguje.

- Molili smo za pomoć i kucali na mnoga vrata, ali niko nije hteo da nas čuje. Život u strahu od zaraze i trovanja, od požara, od miševa i pacova, od toga da će nam psi biti otrovani, da će nam gume na automobilima biti izbušene... Nije fer. I dosta nam je - navodi Ana.

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track