03:09

PANTELIJSKI VAŠAR SE ODRŽAO POSLE DVE GODINE: Na tezgama ima svega od igle do lokomotive, ali problem su pravile vrućine!

KURIR TELEVIZIJA

PANTELEJSKI VAŠAR SE ODRŽAO POSLE DVE GODINE: Na tezgama ima svega od igle do lokomotive, ali problem su pravile vrućine!

Srbija -

Na 35 stepeni u hladu Pantelejske crkve u Nišu tek nekolicina znatiželjnih posetilaca. Tezge su pune svega, od igle do lokomotive, roštilj svež i vruć čeka izgladnele šetače, sve je spremno za zabavu u luna parku koja počinje čim zađe sunce.

Niš
foto: Kurir Televizija

Kako su naveli vlasnici tezgi i roštilja, organizacija je na vrhunskom nivou, ali gostiju preko dana nije bilo, te se nadaju da će uveče doći da ih posete.

Niš
foto: Kurir Televizija

U sklopu obeležavanja slave sv. Pantelejmona u kući starih zanata organizovane su radionice vezenja i tkanja za decu i takmičenja iz dozivnica.

Niš
foto: Kurir Televizija

- Ovde su trenutno radovi iz cele Srbije, jedna gospođa se čak iz Mađarske prijavila da učestvuje - rekla je jedna od organizatorki, dok u dečjoj radionici mališani prave razne ukrase za jelku, ukrase na zidu, kao i podmetače za sto.

Niš
foto: Kurir Televizija

Za najbolju dozivnicu izabrana je ona sa porukom, "Lola Sosi asepsola nosi, kad se mazu da se ne zarazu".

(Kurir.rs)

OVDE MOŽETE UŽIVO DA GLEDATE KURIR TELEVIZIJU

Bonus video:

01:59

Niš prvi po broju mladih vakcinisanih

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track