DONACIJA OPŠTOJ BOLNICI U KRUŠEVCU: Gradsko veće Saveza samostalnih sindikata u akciji solidarnosti i humanosti
Foto: Kurir/Ž. M.

klima uređaj

DONACIJA OPŠTOJ BOLNICI U KRUŠEVCU: Gradsko veće Saveza samostalnih sindikata u akciji solidarnosti i humanosti

Srbija -

Samostalni sindikat donirao klima uređaj Opštoj bolnici u Kruševcu u znak zahvalnosti za uspešna rad i veliko požrtvovanje zdravstvenih radnika.

Gradsko veće Saveza samostalnih sindikata za grad Kruševac i više opština donirao je Opštoj bolnici u gradu pod Bagdalom klima uređaj.

Kruševac, bolnica
foto: Kurir/Ž. M.

"U znak zahvalnosti zdravstvenim radnicima grada u borbi protiv pandemije korona virusa odlučili smo da uručimo poklon u skladu sa našim materijalnim mogućnostima. Ovo je prva donacija Sanostalnoig sindikata kruševačkoj Opštoj bolnici, a već u septembru ili oktobru doniraćemo i uniforme za zdravstvene radnike, onoliko koliko budemo mogli da izdvojimo sredstva za te namene", kaže Saša Nešić, predsednik SSSS za grad Kruševac.

Direktorka Opšte bolnice dr Vesna Stević Gajić se zahvalila na donaciji i izjavila da će novi klima uređaj biti dodeljen Službi za ginekologiju i akušerstvo sa neonatologijom.

"U ovim toplim letnjim danima ova donacija je dobrodošla, učiniće našim zdravstvenim radnicima ugodniji boravak i rad na ovom odeljenju, a isto tako i našim trudnicama, porodiljama i ostalim pacijentkinjama na tom odeljenju", izjavila je čelnica ove zdravstvene ustanove.

Kurir.rs/Ž. M.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track