POVODOM DANA MLADIH: Susret sa gradonačelnikom Vranja za bolje uslove u svim segmentima života i rada (FOTO)
Foto: vranje.org.rs

otvoreni razgovor

POVODOM DANA MLADIH: Susret sa gradonačelnikom Vranja za bolje uslove u svim segmentima života i rada (FOTO)

Srbija -

Gradonačelnik Vranja dr Slobodan Milenković razgovarao je sa mladima o njihovim problemima Susret je upriličen povodom Međunarodnog dana mladih.

Mladi su gradonačelniku izneli probleme sa kojima se suočavaju, ali i predloge i ideje za realizaciju nekih projekata, prenosi zvanični sajt grada.

Vranje, Slobodan Milenković
foto: vranje.org.rs

Osim gradonačelnika Milenkovića, sa mladima Vranja razgovarali su zamenica gradonačelnika Zorica Jović i gradski većnik Nenad Đorđević.

"Da bismo zadržali mlade da ostanu u Vranju moramo da stvorimo bolje uslove u svim segmentima. Najvažnije je obezbeđivanje radnih mesta, jer bolja ekonomska situacija osnovni je preduslov za stvaranje povoljnog ambijenta za planiranje budućnosti mladih u svom gradu. Pored toga, neophodno je poboljšati i druge sadržaje, pre svega kulturne i sportske. U tom cilju lokalna samouprava pokrenula je mnoge projekte. U narednom periodu nastojaćemo da mladima obezbedimo sigurnost, izvesnost i budućnost", rekao je gradonačelnik, prenosi zvanični sajt grada.

Vranje, Slobodan Milenković
foto: vranje.org.rs

U okviru obeležavanja Međunarodnog dana mladih, predstavnici Kancelarije za mlade Vranje organizovali su više aktivnosti. U sali periodike Javne biblioteke "Bora Stanković" održana su dva predavanja "Štetnost duvanskog dima" i "Aktivizam" Od 20 sati u sali OKCE biće organizovana žurka za mlade, a ulaz je besplatan.

Kurir.rs/T.S.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track