KRALJEVO: Raspisan Javni poziv za unapređenje energetske efikasnosti kuća i stanova
Foto: J. S.

Gradsko veće grada

KRALJEVO: Raspisan Javni poziv za unapređenje energetske efikasnosti kuća i stanova

Srbija -

Gradsko veće grada Kraljeva, na sednici održanoj 24. avgusta, raspisalo je Javni poziv za sufinansiranje mera energetske efikasnosti na porodičnim kućama i stambenim zgradama na teritoriji grada Kraljeva za 2021. godinu.

Javni poziv je raspisan za nabavku i ugradnju prozora i spoljnjih vrata sa pratećim građevinskim radovima za građane, vlasnike porodičnih kuća i vlasnike stanova, kao i za nabavku i instalaciju kotlova/peći na prirodni gas ili biomasu (drvni pelet, briket, sečka) za građane koji su vlasnici porodičnih kuća.

Rok za podnošenje prijava je 21 dan od dana objavljivanja Javnog poziva na zvaničnoj internet stranici i oglasnoj tabli grada Kraljeva, odnosno od 25. avgusta, zaključno sa 14. septembrom tekuće godine.

Konkursna dokumentacija za Javni poziv može se preuzeti na internet stranici grada Kraljeva www.kraljevo.rs ili na prijavnici.

Za sve dodatne informacije i obaveštenja u vezi sa Javnim pozivom građani se mogu obratiti na kontakt telefone: 036/315-000 i 036/306-084 ili na elektronske adrese: leap@kraljevo.org i energetskimenadzer@kraljevo.rs .

Kurir.rs/J.S.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track