KURIR TELEVIZIJA

NAJTRAŽENIJA POLOVNA GARDEROBA: Na zaječarskom vašaru ima svega, kupci imaju tri dana za nabavku

Srbija -

Tradicionalni jesenji vašar u Zaječaru retko ko zaobiđe, a među posetiocima su i ljudi iz okolnih, manjih gradova koji koriste ovu priliku da pazare raznovrsne proizvode. Što se kaže, ima svega - od igle do lokomotive, kupuje se nameštaj, garderoba, alat a potom obično sledi predah uz pljeskavicu ili mekicu.

Tržni centar na otvorenom, zaječarski vašar koji mami posetioce iz cele Timočke krajine kupcima nudi zanimljive proizvode. Ovde možete kompletno opremiti svoj dom, obući se od glave do pete ili se samo prošetati i uživati u šarenilu.

vašar
foto: Kurir TV

Gotovo svake godine najposećenije su tezge sa polovnom garderobom i obućom, ali mogu se naći i potpuno novi odevni predmeti. Popularno nazvane gomilice zahtevaju da se malo pomučite kako bi pronašli ono što vam odgovara.

Mušterije se interesuju za kvalitet ponuđene robe, koja se i na vašaru reklamira na moderan način, mada se koriste i čuveni slogani. Posle obilaska ovog velikog vašara biće vam potreban predah, te preporučujemo da se okrepite na slatkom štandu a možete se skloniti iz gužve i poslužiti svežim pečenjem.

vašar
foto: Kurir TV

Kurir.rs

OVDE MOŽETE PRATITI UŽIVO KURIR TELEVIZIJU.

Bonus video:

02:46

NA KLIK DO SVEŽEG VOĆA, POVRĆA I DRUGE ROBE: U Subotici osnovana prva onlajn pijaca u Srbiji! (KURIR TELEVIZIJA)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track