Najnovije vesti

Mirović: Jedna od najlepših stvari koje sam uradio ove godine
Foto: Pokrajinska vlada

Mirović: Jedna od najlepših stvari koje sam uradio ove godine

Srbija

Igor Mirović predsednik Pokrajinske vlade na svom instagram profilu podelio je sa nama jedan od njegovih najdražih poslovnih uspeha ove godine.

U nenajavljenoj poseti Doma za decu bez roditeljskog staranja"Spomenak" iz Pančeva pre dva meseca, dogovoreno je da sva deca iz Doma odu na more u avgustu o trošku Pokrajinske vlade.

Nakon njihovog povratka Mirović je podelio fotografije koje je dobio i rekao da će pokušati da nađe način da pripremi plan i program finansiranja odlaska sve dece bez roditeljskog staranja na more sledece godine.

„Prilikom obilaska Doma za decu bez roditeljskog staranja "Spomenak" iz Pančeva saznao sam da deca nikada nisu bila na moru. Vratila su se iz Herceg Novog pre nekoliko dana, poslala su mi fotografije i mojoj i njihovoj sreći nema kraja. Pokušaćemo da napravimo program da sva deca bez roditelja sledeće godine borave na moru. Na žalost jednom broju dece nadležni centri i staratelji nisu, prema pravilima, odobrili odlazak na letovanje i tu nisam ništa mogao da učinim. Deco - glavu gore! Borimo se zajedno da postanete najbolji ljudi, budući roditelji i ponosni članovi našeg društva. Narednih dana nastavljam obilazak domova“, naveo je Mirović.

Kurir.rs

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja