NOVI SAD: Ivanišević otvorio Dane električnih vozila u Novom Sadu
Foto: Fonet Nenad Đordević

Pokrajinski sekretar za privredu i turizam

NOVI SAD: Ivanišević otvorio Dane električnih vozila u Novom Sadu

Srbija -

Pokrajinski sekretar za privredu i turizam Nenad Ivanišević otvorio je danas “Dane električnih vozila“, posvećen promociji tržišta automobila na električni pogon.

"Ova izložba je za nas važna, jer svakog dana kada ne idemo napred – stagniramo. Ići u korak sa modernim, tehnološkim dostignućima, prikazati nova dostignuća u auto industriji jeste važan segment, posebno kada pogledamo koliko ukupno donosi prihoda na teritoriji cele Republike Srbije. Govorimo o koraku u budućnost“, rekao je Ivanišević na otvaranju ove manifestacije u Novom Sadu.

Ivanišević je podsetio da je u Sekretarijatu za privredu AP Vojvodine preko 300 miliona dinara dodeljeno u prvoj polovini godine, u oblastima privrede i turizma, u koje spada i oblast autoindustrije, kao i novih tehnologija. Sajam električnih vozila se održava na Novosadskom sajmu 9. i 10. septembra 2021. godine, ulaz je slobodan, uz poštovanje svih mera propisanih protokolom o bezbednim događajima. Izložbeni prostor omogućava posetiocima da testiraju električna vozila, punjače i nauče o komponentama koje se koriste u pomenutoj industriji.

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track