Sotirovski: Naoštrije demantujem laži Djilasovaca
Foto: Grad Niš

Gradonačelnica Niša odgovorila na optužbe SSP

Sotirovski: Naoštrije demantujem laži Djilasovaca

Srbija -

Gradonačelnica Niša Dragana Sotirovski reagovala je na optužbe i saopštenje predstavnika Đilasove stranke Slobode i pravde "Socijalni stan za zeta gradonačelnice-žena sa rakom ispod crte" i demantovala, kako kaže, "sve laži koje su izneli".

“Potpisnici redova saopštenja SSP, inače kafedžijki bi bilo bolje da je sada na Mauricijusu i da tamo služi gazdu koji ima milione, a ne da I dalje širi laži, zbog kojih je inače već na sudu . Gubimo vreme demantujući laži o nepotizmu koje če ta ista osoba morati da dokazuje pred sudijom. Žao mi je što se na rošištima retko pojavljuje jer javno izrečeno mora da dokazuje, ističe Sotirovski I dodaje:

“Imamo važnija posla od osvrtanja na klevete koje Djilasovci iznose umesto konkretnog programa za razvoj grada I rešavanje problema. Tu smo da ljudima rešavamo vodovod, kanalizaciju, puteve , a ne da gubimo vreme demantujući laži o nepotizmu, koje iznose. Uostalom, svi njihovi navodi o zapošljavanju članova moje porodice I mojoj imovini su lako proverljivi I dostavljeni su još kada sam stupila na prvu javnu funkciju pre gotovo 4 godine Agenciji za borbu protiv korupcije. Kao odgovorna funkcionerka I sada sam mišljenje tražila od Agencije za borbu protiv korupcije, pa ukoliko je stav da sam zbog toga što je porodica moje ćerke želela da reši stambeno pitanje u sukobu interesa, oni će se sa preliminarne rang liste povući”, rekla je Sotirovski i dodala:

- Što se tiče stana, moj zet jeste konkurisao za kupovinu, a ne dobijanje nekretnine od 48 kvadrata po neprofitnoj ceni. To nisu socijalni stanovi. Socijalni stanovi su gradski stanovi koji se daju u zakup ljjudima iz socijalno ugroženih kategorija preko Centra za socijalni rad. Ovaj konkurs je raspisao Nadzorni odbor Gradske stambene agencije koja nije ni direktni ni indirektni korisnih budžeta. Stanovi su izgradjeni od novca GSA. Komisija koju je formirao Nadzorni odbor je radila rangiranje. Uostalom, prvi na listi za dobijanje jednog većeg stana je upravo Djilasov čovek, ističe gradonačlenica Sotirovski.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track