GREJANJE MOŽE DA POČNE: Iz lozničkog JP Toplana poručuju da su spremni već danas da nalože radijatore
Foto: Kurir/T.Ilić

spremni

GREJANJE MOŽE DA POČNE: Iz lozničkog JP Toplana poručuju da su spremni već danas da nalože radijatore

Srbija -

LOZNICA – Do zvaničnog početka nove grejne sezone ostalo je trinaest dana, a iz lozničkog JP ‘’Toplana’’ poručuju da su spremni već danas da ‘’nalože’’ radijatore. Sve neophodne pripreme obavljene su tokom leta, sistem je "utegnut" i ukoliko pre 15. oktobra to bude neophodno počeće isporuka toplotne energije korisnicima.

Loznička ‘’Toplana’’ već četiri poslednje sezone počinje isporuku toplotne energije pre 15. oktobra, a tako je bilo i prošle koju je počela osmoga toplom probom iz koje se odmah prešlo u redovan rad. Ne samo što kreće ranije već i produžava grejanje.

toplana, Loznica
foto: Kurir/T.Ilić

Ove godine su petu sezonu uzastopno u Loznici radijatori bili topli i posle 15. aprila, do kada bi trebalo kalendarski da traje grejanje, s tim što za razliku od prethodnih godina, kada je ono prekidano pa produžavano, zbog zahlađenja uopšte nije bilo isključivano i radilo se nekoliko dana duže. Prošla sezona bila je uspešna, ali je zbog većine dana sa hladnim jutrima i večerima, protekla po sistemu ‘’kreni, stani’’ zbog čega je sistem po dva puta dnevno pokretan i zaustavljan.

U ‘’Toplani’’ kažu da predstojeću grejnu sezonu, već devetu zaredom, sigurno kreću sa starom cenom grejanja koja važi od 2013. što će sigurno obradovati njihove korisnike koji poslednjih godina imaju stabilnu, redovnu i kvalitetnu isporuku toplotne energije po duže od šest meseci godišnje.

Kurir.rs/T.Ilić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track