IGRE BEZ GRANICA U SEOSKIM ŠKOLAMA: Miholjski susreti sela u opštini Varvarin
Foto: Ž.M./Kurir

dobijeno pola miliona dinara

IGRE BEZ GRANICA U SEOSKIM ŠKOLAMA: Miholjski susreti sela u opštini Varvarin

Srbija -

Na konkursu Ministarstva za brigu o selu opština Varvarin je za organizovanje manifestacije “Miholjski susreti sela” dobila oko pola miliona dinara, a ugovor je u Beogradu potpisao zamenik predsednice opštine Dejan Milanović.

Projekat će biti realizovan u vidu igara bez granica u školama na seoskom području u opštini Varvarin, a u skladu sa svim epidemiološkim merama.

Varvarin
foto: Ž.M./Kurir

"Sredstvima u iznosu od pola miliona dinara finansiraće se razne aktivnosti koje će se realizovati u školama na seoskim područjima u našoj opštini. Aktivnosti podrazumevaju igre bez granica, odnosno takmičenje u ispijanju limunade, skakanje u džakovima, bacanje lopte u koš i slično, zatim turnire u košarci i malom fudbalu, kao i likovni i literarni konkurs", kaže Violeta Lutovac Đurđević, predsednica opštine Varvarin.

Varvarin
foto: Ž.M./Kurir

Sredstva se dodeljuju prema Uredbi o utvrđivanju programa dodele bespovratnih sredstava za organizovanje manifestacije pod nazivom “Miholjski susreti sela”, koju je Vlada Republike Srbije donela 29. jula 2021. godine.

Ž.M./Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track