7 LISTA NA MIONIČKIM IZBORIMA: Građani sutra glasaju, biračko pravo ima 10.987 građana
Foto: Kurir/S.S.

lokalni izbori

7 LISTA NA MIONIČKIM IZBORIMA: Građani sutra glasaju, biračko pravo ima 10.987 građana

Srbija -

Na lokalnim izborima u Mionici, koji će biti održani sutra, u izbornu trku ulazi sedam izbornih lista.

Prva je lista Srpske napredne stranke i Partije ujedinjenih penzionera „Aleksandar Vučić- za našu decu“, druga je „Zdrava Srbija za zdravu Mionicu Milan Stamatović“, a treća „Slobodni građani Mionice“.

Četvrta je lista „Savez 90/Zeleni Srbije“, a peta „NADA za Mionicu - Pokret obnove Kraljevine Srbije (POKS) - Demokratska stranka Srbije (DSS) - Nacionalno demokratska alternative - dr Miloš Jovanović - Žika Gojković“.

Mionica
foto: Kurir/S.S.

Na glasačkom listiću pod brojem šest je lista "Ivica Dačić – Socijalistička partija Srbije i Srpska radikalna stranka" i sedma je „Grupa građana Demokratija na starom mestu-Milan Gavrilović Ćićovan“, koju predvodi doskorašnji predsednik mioničkih demokrata, koji je napustio tu stranku, jer nije prihvaćen njegov predlog da demokrate učestvuju na lokalnim izborima u Mionici.

Na sutrašnjim lokalnim izborima u Mionici učestvuju pojedine grupe građana i partije koje do sada nikada nisu imale odbore u Mionici, poput „Saveza 90/Zeleni Srbije“ i lokalnog pokreta sa Zlatibora koji na izbore izlazi sa listom "Zdrava Srbija za zdravu Mionicu – Milan Stamatović".

Pravo glasa na mioničkim izborima ima 10.987 građana.

Kurir.rs/S.S.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track