NEKA SE SPREMI GORNJI MILANOVAC: Od ponedeljka kreće vakcinacija i protiv sezonskog gripa
Foto: S.S.

određen raspored za četiri mesne zajednice

NEKA SE SPREMI GORNJI MILANOVAC: Od ponedeljka kreće vakcinacija i protiv sezonskog gripa

Srbija -

GORNJI MILANOVAC - Po selima opštine Gornji Milanovac od ponedeljka kreće vakcinacija stanovništva protiv korona virusa i sezonskog gripa. Za sada je određen raspored za četiri mesne zajednice.

-Od ponedeljka je planirana vakcinacija na terenu, koju će naše ekipe sprovoditi u periodu od osam do 14 časova. Ekipe će u ponedeljak i petak biti u ambulanti na Rudniku, u utorak u Vraćevšnici, u sredu u Boljkovcima, a u četvrtak u Beršićima. Pozivamo sve zainteresovane sugrađane da se prijave za svoju dozu vakcine protiv sezonskog gripa, ili protiv virusa SARS COV 19, u seoskim ambulantama - kazao je dr Aleksandar Čivović, v.d. direktora Doma zdravlja dodajući da se prijava vrši na broj info centra 032-5150115.

Operateri će na navedenom broju biti dostupni i tokom vikenda u periodu od 8 do 16 časova, a radnim danima od 07.00 do 16.00 časova.

Inače, u Gornjem Milanovcu ukupno je vakcinisano 17.105 osoba. Revakcinisano je 16.341 a treću dozu vakcine protiv korona virusa do sada je primilo 4.268 Milanovčana. Cepivo protiv sezonskog gripa do sada primilo 363 osobe.

Kurir.rs/D.Č.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja