Zabranjeno pušenje na Šumadija festu
Foto: Dragana Udovičić

Zabranjeno pušenje na Šumadija festu

Srbija -
Festival se nastavlja večeras nastupom Makao benda, TDI CREW i DJ Muki

KRAGUJEVAC - Posle 22 godine u Kragujevcu je sinoć nastupila sarajevska grupa "Zabranjeno pušenje" u okviru Šumadija festa koji je počeo na Šumadija sajmu.

Pevač i frontmen grupe Sejo Sekson je rekao da je "velika čast i obaveza da se jedan od najvećih hitova grupe i pesma koja je proslavila u celom regionu "Jugo 45" svira pred decom onih ljudi koji su napravili to tehnološko čudo".

On je rekao da je koncert u Kragujevcu zapravo završnica turneje u regionu kojom je ova grupa promovisala poslednji CD " Muzej revolucije" objavljen pre dve godine i da će održati još nekoliko koncerata u BIH i Hrvatskoj.Sekson je najavio da će na proleće promovisati novi singl sa novog materijala koji će početi da snimaju u oktobru.

Nećemo menjati strategiju , držaćemo se bazičnog roka sa nekim lokalnim tekstovina, što je nekadašnja koncepcija grupe Zabranjeno pušenje, rekao je Sekson.

Prve večeri dvodnevnog muzičkog festivala nastupili su i sastavi Orthodox Celts iz Beograda, Čovek bez sluha, Brainwashed, Deadly Mosh, Stars Inc i The bite iz Kragujevca i Empathy iz Zrenjanina.

Festival se nastavlja večeras lekektonskom muzikom i nastupom Makao benda, TDI CREW i DJ Muki.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja