POČELA VAKCINACIJA PROTIV SEZONSKPOG GRIPA! Veliko interesovanje građana u oštini Varvarin!
Foto: Ž.M.

preventiva

POČELA VAKCINACIJA PROTIV SEZONSKPOG GRIPA! Veliko interesovanje građana u oštini Varvarin!

Srbija -

U opštini Varvarin u toku je vakcinacija trovalentnom i četvorovalentnom vakcinom protiv sezonskog gripa, vakcinacija se vrši svakog radnog dana u Domu zdravlja “Dr Vlastimir Godić” u Varvarinu, od 8 časova, a ponovo je zakazana i vakcinacija po terenskim zdravstvenim ambulantama.

Vakcinacija protiv sezonskog gripa počela je u ponedeljak, 15. novembra u Zdravstvenoj ambulanti u Donjem Krčinu, u utorak 16. novembra vakcinu su primili stanovnici Obreža u svojoj Zdravstvenoj ambulanti, danas je termin za vakcinaciju u Bošnjanu, sutra (18. novembra) vakcinacija će se obavljati u Bačini i u petak, 19. novembra u Zalogovcu, izjavila je direktorka ove zdravstvene ustanove, dr Jasmina Rakić.

Prema njenim rečima, u varvarinskoj opštini vlada veliko interesovanje za vakcinu protiv sezonskog gripa a ovu vakcinu mogu primiti svi punoletni građani. Stanovnici Varvarina, Sela Varvarin i Gornjeg i Donjeg Katuna vakcinu protiv sezonskog gripa mogu primiti u centralnoj zgradi Doma zdravlja u Varvarinu, na punktu za vakcinaciju protiv sezonskog gripa.

Kurir.rs/Ž. M.

Bonus video:

02:54

KORONA JE SADA EPIDEMIJA MLADIH: U Nišu otvorena ambulanta za decu od 8 do 14

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track