KADROVSKA PROMENA U KRUŠEVAČKOM PRAVOSUĐU: Slobodan Ivanović izabran za predsednika Osnovnog suda
Foto: Kurir/Ž.M.

KADROVSKA PROMENA U KRUŠEVAČKOM PRAVOSUĐU: Slobodan Ivanović izabran za predsednika Osnovnog suda

Srbija -

Poslanici Narodne skupštine Srbije izabrali su na poslednjoj sednici predsednike sudova u više gradova u Srbiji.

Za predsednika Osnovnog suda u Kruševcu jednoglasno je izabran Slobodan Ivanović, sudija Apelacionog suda u Kragujevcu i dosadašnji vršilac funkcije predsednika Osnovnog suda u Kruševcu, a na predlog Visokog saveta sudstva.

Slobodan Ivanović
foto: Kurir/Ž.M.

Slobodan Ivanović je do sada više puta vrednovan ocenom "izuzetno uspešno obavlja sudijsku funkciju" i "izuzetno uspešno obavlja funkciju predsednika suda".

Osnovni sud u Kruševcu je u prethodnom periodu ostvario vrhunske rezultate u vreme v.d. vladavine Slobodana Ivanovića. Dobio je najviše ocene za rad, postignute rezultate i napredak uz dodelu nagrada i priznanja od strane Vrhovnog kasacionog suda. Osnovni sud u Kruševcu dobitnik druge nagrade u kategoriji "Povećanje broja rešenih starih predmeta u sudu u odnosu na isti period prethodne godine", "Priznanja za doprinos unapređenju efikasnosti i kvalitetu sudskog sistema" (priznanje u obe kategorije), "Priznanje za inovacije koje su doprinele poboljšanju rada suda", uz naznaku da je u istom periodu od svih osnovnih sudova ostvario i najbolje rezultate u kategoriji i "Povećanje broja ukupno rešenih predmeta u sudu u odnosu na isti period prethodne godine".

Kurir.rs/Ž. M.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track