GLASANJE U NEDELJU OD 8 DO 18 SATI: Izbori za savete mesnih zajednica Grada Kruševca
Foto: Kurir/Ž.M.

Gradska uprava podseća građane

GLASANJE U NEDELJU OD 8 DO 18 SATI: Izbori za savete mesnih zajednica Grada Kruševca

Srbija -

Gradska uprava podsetila je građane, koji imaju biračko pravo i prebivalište na teritoriji mesnih zajednica Grada Kruševca, da će izbori za savete mesnih zajednica biti održani u nedelju, 28. novembra od 8 do 18 sati. Izbori će biti sprovedeni u svim mesnim zajednicama, osim u naseljenim mestima Krvavica, Trmčare, Naupare i zaselak Novo Selo, koje je deo Malog Šiljegovca.

Sve informacije o održavanju ovih izbora građani mogu dobiti kod sekretaara u svojim mesnim zajednicama, u Službi mesnih zajednica Gradske uprave lično ili na telefon 037 – 3441 – 371 i na internet prezentaciji Grada Kruševca www.krusevac.ls.gov.rs. Na ovom portalu je postavljen i spisak i adrese svih biračkih mesta.

Predrag Vukićević
foto: Kurir/Ž.M.

Predsednik Skupštine Grada Kruševca Predrag Vukićević raspisao je izbore za savete mesnih zajednica 15. oktobra. U skladu sa teritorijalnim principom, u seoskim mesnim zajednicama koje su sastavljeni iz više sela, svako selo bira svoje članove Saveta mesne zajednice, u skladu sa brojem koji je određen u Statutu mesne zajednice. Izbori će biti neposredni i tajni, a sprovešće ih Izborna komisija za sprovođenje izbora za članove Saveta MZ, birački odbori i Drugostepena izborna komisija.

Kurir.rs/Ž. M.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track